lauantai 30. marraskuuta 2013

Blondi: Leikitä, leikitä...

Oloni alkaa vähitellen normalisoitua. Lääkkeet tehoavat, ja kivut ovat olleet poissa jo reilun viikon. Mieli on korkealla ja jaksaminen plussan puolella ensimmäistä kertaa todella pitkään aikaan. Olen nauttinut arjesta ja kivuttomuudesta sekä virkeydestä. Jaksanut valvoa yli kymmeneen. Keskittyä olemiseen ja elämiseen. Tehdä jotain muuta kuin itkeä. Ehkä ymmärrän ensi vuonna aloittaa lääkkeet ennen kuin kaamosmasennus iskee täysillä päälle. Mietin, että kumpi oli muna ja kumpi kana. Tuliko ensin paha migreeniputki, joka laski mielialan alle kriittisen pisteen? Vai oliko mieliala valmiiksi jo niin alhaalla, että migreeni ja somaattiset kivut tulivat siksi? Asiaan en tietenkään tule koskaan selvyyttä. Samanlaisia vyyhtejä on elämässäni takana jo sen verran monta, että onneksi jossain kohtaa aina ymmärrän, että mistä oikeasti on kyse. Popsin pillereitä vielä viikon tai kaksi, ja sitten kun päivä alkaa pidetä – ja siihen ei muuten ole enää paljon aikaa, ajan kuurin alas.

Kaamosmasennusoireilun jäljiltä fyysinen vastustuskykyni on terveistä elämäntavoista ja noin kymmenestä päivittäisestä vitamiinipilleristä huolimatta alhaalla. Poden sitkeää flunssaa, ja eilen sain vielä kurkunpääntulehduksen riesakseni. Ensimmäinen kerta koskaan. Tauti on siitä jännä, että kurkku ei satu lainkaan, mutta sieltä ei yksinkertaisesti tule ääntä. Pystyn kuiskaamaan vähän, mutta kuiskaaminen on täysin kiellettyä, koska se voi vahingoittaa tulehtunutta kurkunpäätä pysyvästi. Niinpä olen tällä hetkellä hiljaa. Kirjaimellisesti. Vaivat ovat kuitenkin kipujen jälkeen pientä, ja olen erinomaisella tuulella sairaslomasta huolimatta. Apteekkireissulla shoppailin itselleni törkeän kalliin vaatekappaleen (ah, Noolan), jonka olin suunnitellut ostavani vasta veronpalautusrahoista. Noh, pari päivää sinne tänne.

*****

Jaksoin tänään ehdottaa Peikolle seksiä töiden jälkeen lapsen ollessa harrastuksissa. Käydessäni vessassa kuulin Peikon availevan leluarkkua, ja pohdin, että mitähän on tulossa. Tiesin, että ei rajua eikä kovakouraista minun ollessani puolikuntoinen, mutta epäilemättä jotain. 

Kömmin sänkyyn peiton alle Peikon seuraksi, näen tyynyn vieressä hyrrän. Lämmittelen Peikkoa suullani, ja viime aikojen vähäisestä seksimäärästä johtuen Peikko huokaisee ja sanoo olevansa niin herkillä, että laukeaa pian. Jos kykenisin puhumaan, niin naurahtaisin ja sanoisin, että koska meidän seksi on ollut sun laukeamisesta kiinni. Pienen alkulämmittelyn jälkeen asettaudun mukavasti Peikon päälle istumaan. Liikumme rauhallisesti toinen toistamme tiiviisti silmiin katsoen, minä myös hymyillen ja hiljaa hyristen.

Peikko laittaa hyrrän klitorikselleni, ja ottaa nänneistäni lujaa kiinni. Puristaa ja vääntää samaan aikaan. Haukon henkeä kivusta ja intensiivisestä nautinnosta. Jollain tavalla pakotettu äänettömyyteni tekee tunnelmasta tavallistakin jännittyneemmän – toki myös pitkä leikkitauko. Peikko tarkkailee reaktioitani, ja katsoo, mitä pystyn ottamaan vastaan. Yritän vetää Peikon kättä kasvoilleni ja toivon, että hän läpsisi kasvojani lujaa. Olen kaivannut sitä. Vastaukseksi eleeseeni saan huvittuneen hymähdyksen ja isällisen taputuksen poskelle.

Kun Peikko huomaa, että selviän ja nautin, kaivaa hän yöpöydältään klipsut ketjuineen. Tunnelma on kaunis ja rauhallinen, kun hän sovittelee klipsut nänneihini. Antaa minun tottua rauhassa painon ja puristuksen tunteeseen. Ja alkaa sitten leikkiä ketjulla. Joka kerta kun hän vetää ketjusta, kiristyivät klipsut tiukemmin nännien ympärille. Nautin, ja huomaan nojaavani hieman taaksepäin ja hakevani lisää puristusta nänneihin. Peikko ottaa ketjun hampaidensa väliin, nykäisee minut eteenpäin. Äännähdän kivusta, mutta hengittelen rauhassa.

Jossain kohtaa Peikon kädet siirtyvät kasvoihini. Hän kysyy, onko pääni jo täysin kivuton. Nyökkään. Saan Peikon sormet suuhuni. Hän pakottaa suuni auki. Peikon sormet suussani kuolaan hänen päällensä. Tunne on kiihottava. Peikko siirtää kädet suuni päälle. Ynisen hiljaa mielihyvästä. Kädet siirtyvät kaulalleni. Hellästi. Tunnen miellyttävän paineen, happi kulkee koko ajan vapaasti. Vajoan syvällä omaan tilaani. On vain tämä hetki. Kunnes tunnen terävän sivalluksen poskellani. Tätä olen odottanut lähes kuukauden. Peikon käsi sivaltaa poskiani. Kerta toisensa jälkeen.

Peikko viskaa minut sängylle selälleni. Työntää sormensa suuhuni kastellakseen ne. Ja sitten sisääni. Saan hyrrän klitorikselleni enkä kestä kauan. Istun puoli-istuvassa asennossa ja saan juuri ja juuri kuiskaamalla kysyttyä, että saisinko kiltti laueta. Laukean lähes äänettä, koska kurkustani ei tule muuta kuin voimakasta sisään- ja uloshengitysääntä. 

Peikko komentaa minut makaamaan selälleni ja työntyy sisälleni. Vetäytyy kuitenkin pian pois. Hän kaivaa jotain leluarkusta. Kuulen liukkaripullon napsahtavan auki. Peikko voitelee kätensä ja työstää sillä minua avonaisemmaksi. Seuraavaksi saan sisääni ison mustan dildon. Sillä naidaan minua rajusti, ja tunnen orgasmin lähestyvän. Peikko lopettaa. Ottaa dildon pois, heittää sen vatsalleni ja työntyy taas sisääni. Lopettaa. Työntää dildon sisälleni ja antaa minulle hyrrän käteen. Leikipä nyt, niin mä katselen. Peikko siirtyy polvilleen rintakehäni ja kaulani viereen ja alkaa runkata. Katson häntä hypnotisoituneena. Saan heti toruja. Sä leikit nyt, etkä yhtään kurki sieltä. En voi silti olla katsomatta, ja saan kovan läpsäisyn poskelleni. Nyt sä keskityt siihen leikkimiseen. Suljen silmät ja keskityn. Orgasmi tekee tuloaan. Kysyn lupaa. Sä saat tulla, mutta mun jälkeen. Peikko runkkaa itselleen orgasmin ja laukeaa kaulalleni. Tunnen kuumia pisaroita myös leuallani. Nyt sä saat tulla.

Tulen taas äänettä, jalat yhteen puristuen. Sähän olet ihan sotkussa, kulta. Peikko levittää spermaa kasvoilleni, kaulalleni, rinnoilleni. Sotkuinen tyttö. Toivoisin tilanteen jatkuvan ikuisesti. Pyydän Peikolta äänettä viiruja takapuoleeni. Hän kertoo, että olen vielä niin puolikuntoinen, että ne jäävät tällä kertaa väliin. Ja se on vain ja ainoastaan hyvä, koska tunnen jo itkun tulevan. Itken ilosta, helpotuksesta, vähän kaikesta. Peikko vetää minut syliini ja kysyy, että onko kaikki hyvin. Nyökkään ja itken lisää. Hän hellittelee minua ja toruu leikkisästi juuri vaihdettujen petivaatteiden sotkemisesta.

Jään makoilemaan. Peikko käy syömässä pikaisesti ja palaa takaisin sänkyyn. Vetää käteni jalkoväliinsä. Mä haluan, että sä teet mut kovaksi. Voit käyttää joko käsiä tai suuta. Valitsen suun. Peikko kovettuu hetkessä ja tulee sisälleni. Nai itselleen orgasmin nopeasti ja rajusti. Kierähtää pois päältäni, tulee viereeni ja ottaa minut kainaloon. Huokaisee. Toi tuli niin tarpeeseen. Nyt mulla on tyydytetty olo. 

1 kommentti:

  1. huh, kiitos taas. Oli upeaa kiiman kerrontaa. Väkisin täälläkin.alkaa hmnnn nousta...;) Kiva kun olet toipunut ja ei toivottu kipu on poissa.:)

    VastaaPoista