perjantai 13. joulukuuta 2013

Blondi: Vanhempien naisten seksi?

Blogiamme on luettu yhteensä yli 100 000 kertaa. Määrä on hurja, ja se saa minut iloiseksi mutta myös kovin nöyräksi. Lämmin kiitos kaikille täällä kävijöille. Toivottavasti viihdyt ja tulet toistekin. Tilastot eivät ole bloggaamisen itsetarkoitus, mutta totta kai se lämmittää, kun näkee ihmisten lukevan omia tekstejään.

Mietin usein, miten ihmiset löytävät blogimme. Suurin osa lukijoista ohjautuu tänne googlen kautta. Paljon lukijoita tulee myös BDSM-baarin, housuitta.comin tai kanssapervobloggareiden kautta. Hämmästyttävän iso osa lukijoista ohjautuu sivuillemme vauva.fi –sivuston keskustelufoorumeiden kautta. Vanha kunnon suomi24.fi on myös sivullemme ohjautumisen takana. Ajoittain toki mainostamme blogiamme erilaisilla foorumeilla, jos sopiva keskustelu sattuu löytymään. Vauva.fi –sivustolla ja suomi24.fi:ssä bdsm-aihe on usein keskusteluissa pinnalla ja sinne tulee joskus laitettua linkkivinkkiä.

Bloggerin tilastot kertovat hakusanat, joilla blogiin on löydetty. Olen bloggaamisen alusta asti seurannut hakusanoja mielenkiinnolla, ja ne kiehtovat minua oudolla tavalla. Joskus myös naurattavat aivan suunnattomasti.

Nykyään suurin osa hakusanoista on blogimme nimen joku osa, käsi sitä tai tätä. Paljon blogiin päädytään myös nimimerkeillämme Peikko ja Blondi. Lisäksi ihan perus bdsm-termeillä kuten piiskaaminen, alistaminen, alistuminen, sitominen.

Mutta myös riemastuttavan hauskoja hakusanoja tulee vastaan. Mitäköhän mietti se ihminen, joka joutui sivullemme haulla avioeroblogi? Tai sanoilla paneelin maalaus? On mahtanut mennä aamukahvit väärään kurkkuun. Ajatuksia blondeista –hakukin on saattanut antaa odotettua persoonallisemman tuloksen. Selvästi määrätietoisempaa hakemista on ollut niillä, jotka ovat päätynee sivulle termeillä nain blondia suuhun ja blondi paneminen.

Sivu vetää puoleensa myös sperman ystäviä – noh, sellainen olen itsekin. Spermat kasvoille, tahdon sperman kasvoille, laukesi kasvoille –sanat kertovat hyvin, mitä tunnisteita blogissamme käytetään.

Julistan kuitenkin kaikkien aikojen suosikkihakusanoiksi vanhempien naisten seksi –haun. Mietin usein, mitä hakija on oikeasti etsinyt ja miten hän on sivulle päätynyt. Toki tiedostan, että en ole enää teini, ja olen tainnut useammankin kerran tituleerata blogissani itseni ja Peikkoa keski-ikäisiksi. Niitä kaiketi virallisesti olemme. Mutta tuo vanhempien naisten seksi menee silti vähän yli. Ehkä nuorempien lukijoiden mielestä blogi on seniorierotiikkaa, mene ja tiedä :). Eli sinä joka olet päätynyt tuolla sanayhdistelmällä blogiimme – annathan kuulua itsestäsi, jos olet jäänyt vakiolukijaksi. Löytyykö täältä sitä kuuluisaa vanhempien naisten seksiä?

Hyvänä kakkosena kirii men in pain –haku. Blogissa kun ei ole sanaakaan englantia, eikä täällä tuoteta kipua miehille. Toivottavasti viihdyit silti! Sinä, joka löysit blogimme sanalla vaniljasuhde – pahoittelen, että tuotimme sinulle pettymyksen.

Pakko listata myös nämä:

mistä johtuu, että kipu kiihottaa (voi kun tietäisi) * kaalimato hyrrä (no se hyrrä löytyy kyllä) * kolmen kimppa (testattu ja tykkäsin!)  * sadomasokisti pariskunta (eikö tästä juuri puhuttu?) * ”saat laueta” (oohh, kiitos -kysyn kuitenkin Peikolta ensin) * reisien piiskaus (tykkään) * mitä päällä kun saat piiskaa (jos saan valita, ei mitään) * vaimo piiskaaminen (ei olla edelleenkään naimisissa) * seksilelujen käyttö (on aktiivista) * herkät rinnat (no ei ne enää niin herkät ole) * piiskan ystävät (vain ry-pääte puuttuu) * nännilävistys (ei mulle kiitos) *bdsm luottamus (näin meillä) * blogi dildon laatikosta (siellähän niitä on) * bdsm sika suukapulat (WTF?)

Nyt tämä vanhempi nainen taitaa ottaa päiväunet, jotta jaksaa juhlia illalla pikkujouluissa!

1 kommentti:

 1. Hauska postaus. LOL
  Vanhempien naisten seksiä? Aloin jo tosissaan otsikon vilkaistuani miettimään, että niinkö tätä touhua nykyään kutsutaan!? Että jos on 40 korvilla, niin... Huh.

  Teille on kyllä kertynyt aika monipuolisesti noita hakuja. Itselläni omituisimpia usein bongaamiani hakuja tulee mieleen: "Fort - Käsiraudat - Hortoili - Harhaili" Ei mitään käsitystä, mitä joku on halunnut netistä näillä löytää ja -pahus- eksynyt aina vain Tetriksen tarinoihin.

  Nyt näkyy olevan erikoisempia vain "alle tanssihousut". Sellaisistahan en ole mitään puhunut koskaan. Mieleen tulee vain jonkun kommenteissa mainitsemat japanilaiset tanssihousut, joissa pitäis olla ikäänkuin dildo kiinteästi liitettynä. Törkeän kiihottava ajatus, että kiitos vain kun joku anonyymi palautit mieleeni tämän mielikuvan!

  Noista hauistahan saa välillä jopa inspiraatiota alkaa käsitellä jotain aihetta, jota joku on etsiskelly, kuten eräänkin kerran tämä "parisuhteessa masokistin kanssa". :D

  VastaaPoista