keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Blondi: Jouluilua

Ensimmäinen yhteinen joulu Peikon kanssa on hyvässä vauhdissa. En ole jouluihminen, mutta edessä ovat pitkät jouluvapaat ja päivän kääntyminen valoisampaan päin. Viime viikon talvipäivän seisaus on minulle aina psykologisesti merkityksellinen päivä. Tiedän, että tuon vuoden pimeimmän päivän jälkeen suunta on kohti valoa ja kevättä. Toki päivän piteneminen kestää, mutta suunta on oikea. Se riittää.

En ole viettänyt joulua varmaankaan viiteentoista vuoteen ennen viime joulua, jolloin juhlin sitä Peikon ja hänen lastensa kanssa. Aiemmassa kahden aikuisen parisuhteessani olimme ex-mieheni kanssa joulun poikkeuksetta matkoilla. Poissa kotoa. Joten sinänsä minun ja Peikon jouluperinteiden yhteensovittaminen on äärettömän helppoa. Koska minulla ei ole niitä. Riittää kun saan paljon lepoa ja aikaa kirjojen kanssa. Peikko ja lapset ovat jouluihmisiä. Mutta kuitenkin hyvällä tavalla. Ei niin, että rahaa pitäisi tuhlata ylettömästi tai tehdä asioita vain siksi, että aina ennenkin on tehty niin. Ei perinteitä perinteiden vuoksi, vaan asioita siksi, että niistä pidetään.

Eilen vietimme rennon joulun lasten kanssa. Vanhempi lapsista, joka asuu kivenheiton päässä meistä, oli kyläilemässä koko päivän alkaen aamupuurosta. Kokoonpanon täydensi vielä äitini, joka tuli syömään ja viettämään iltapäivää luoksemme. Jaoimme lahjat, ja sain pitkään himoitsemani Jonas Gardellin Torka aldrig tårar utan handskar-trilogian, joka kertoo 1980-luvun alun Tukholman homopiireistä ja ajasta, jolloin Ruotsissa todetaan ensimmäiset hiv-tartunnat. Olen lukenut jo ensimmäisen osan puoliväliin – ilman kyyneleitä ei tästä lukupaketista selvitä. Suosittelen lämpimästi. Kirjan ensimmäinen osa on muistaakseni jo käännetty suomeksi. Nyt kotona vallitsee kirjoitus- ja lukurauha kun Peikko pesueineen suuntasi sukuloimaan.

*****

Perinteisen jouluaaton jälkeen menimme illalla sänkyyn, ja sain Peikolta lisää paketteja. Pervosellaisia. Olen puhunut Peikolle erilaisista nännijutuista – klipsuista, painoista, nipistimistä. Asioista, joita eivät rintani eikä mieleni olisi olleet valmiita vastaanottamaan vielä joku aika sitten. Pelkkä ajatuskin nänneistä roikkuvista painoista ahdisti. Päästyäni kokeilemaan kapistuksia eräissä kotibileissä, pervosellaisissa luonnollisesti, olin myyty. Peikko on rintamiehenä luonnollisesti myös ihastunut viritelmiin.

Kiitos, pukki!
Paketeista ilmaantui iso lätkä takapuolta ja reisiä varten, moottorilla varustettu vedenkestävä pepputappi, kauniit hopeanväriset pyykkipojat ja nänneihin uudet, laadukkaat nipistimet. Sellaista mallia, että niihin saa roikkumaan painoja ja oikeastaan vähän kaikenlaista. Ai niin. Pervopukki toi sitten niitä painojakin. Vähän reilumminkin. Pussillisen painoja, joista yksi painaa 60 grammaa kappale.
Tykkään <3

Ihailimme yhdessä nipistimiä ja siroja, pieniä pyykkipoikia. Totesimme kuitenkin heti että pyykkipojat ovat puristusvoimaltaan niin lujat, että niitä ei ainakaan toistaiseksi voi käyttää. Ne ovat kuitenkin niin kauniit, että ajattelin ripustaa ne paidankaulukseen vaikka koruksi sopivassa tilanteessa. Toiset nipistimet vaikuttivat erittäin laadukkailta ja sopivilta, niissä puristusvoimaa saa säädettyä Itsenä kiehtoo iso, jykevä metallirengas, joka roikkuu nipistimistä.
Painoja, nam...


*****

Peikko ottaa nipistimet käteensä. Pyydän, että voisiko hän testata niitä minulle. Nännini ovat vielä arat parin päivän takaisesta käsittelystä. Peikko leikkii ensin metallisilla renkailla, jotka tuntuvat kylmiltä. Sovittelee renkaita nännieni ympärille. Liikuttelee kylmää metallia rintojani pitkin. Hellii nännejäni, mutta nappaaa sitten nännin tiukkaan puristusotteeseen ja kiinnittää siihen nipistimen. Paine ja puristus tuntuivat alussa kovilta, joten hengittelen syvään ja totuttelen tuntemukseen. Toinen nänni saa saman käsittelyn. Kun nipistimet ovat asettuneet paikoilleen ja olen tottunut tuntemukseen, alkaa tuttu kihelmöinti jalkovälissä. Se ihana tunne, joka säteilee nänneistä vatsanpohjan kautta emättimeen ja saa minut valumaan. Joka voimistuu aina kun Peikko koskee nänneihini. Imee niitä. Tai vetää tasaisesti nipistimissä olevista isoista renkaista.

Asettaudun Peikon päälle ja otan hänen kalunsa sisälleni. Keinuimme rauhallisesti, ja Peikko leikkii renkailla. Vedän itseäni kokeeksi hieman taaksepäin. Nipistimet pysyivät paikoillaan, ja paineen tunne kasvaa nautinnollisesti.

Siirrän itseni Peikon jalkojen väliin ja otan hänet suuhuni. Peikko pitää usein nänneistäni kiinni, kun annan hänelle suuseksiä. Nyt hän nappaa luontevasti renkaista kiinni. Oloni on sopivan tukala ja jättää minulle vain vähän liikkumavaraa. Aina kun liikutan itseäni, päätäni, suutani, lisääntyy nipistimien tuoma paine hetkellisesti. Peikko on syvällä kurkussani, koska liikkumatilaa on niin vähän. Hän päästää renkaista irti.

Päätän kokeilla pujottaa renkaat Peikon kalusta läpi. Ne solahtavat syljestä liukkaan kalun juureen melko vaivattomasti. Nännini on kahlittu kahdella renkaalla Peikon kalun ympärille. Tunne on kiihottava sekä fyysisesti että psyykkisesti. Joka kerta kun liikun tai kun Peikko työntää itseään syvemmälle suuhun, venyivät nännini ja paineen tunne niissä säteilee suoraan jalkoväliini. Peikko laukeaa kohtuullisen nopeasti. Huomaan, että asetelmana minä lukittuna nänneistäni hänen kaluunsa antamassa suuseksiä kiihottaa myös häntä. Nuolen Peikon huolellisesti puhtaaksi ja lepään hetken hänen alavatsansa päällä. Yritän taitella renkaita pois siinä heti onnistumatta. Peikko pujottelee lopulta renkaat pois kalustaan. Vetää minut vatsansa päälle. Pyyhkii spermaiset huuleni ja levittää sperman kasvoilleni.

Tänään joulunvietto jatkuu ystäväporukan kanssa – vuorossa sellainen pervompi joulu eilisen perhejoulun vastapainoksi.

2 kommenttia:

  1. Tämmöinen uudelleen itsensä löytänyt sub ihminen on mielenkiinnolla lukenut blogianne viime päivinä. Pidän tyylistänne kirjoittaa. Hassua huomata miten voi samaistua Blondin tuntemuksiin ja kokee ajatukset usein omikseen... Olisin erittäin otettu vastavierailusta :) submission.vuodatus.net

    VastaaPoista
  2. Olen lukenut blogiasi joskus eli vierailtu on <3. Mahtavaa, jos olet aktivoitunut kirjoittamaan uudellen - jään seuraamaan.

    //Blondi

    VastaaPoista