torstai 18. joulukuuta 2014

Blondi: Rantapalloja

Peikko jo kirjoittelekin orgasmeistani ja hänen omasta orgasmifetissistään. Voin hyvin yhtyä Peikkoon (hei, niinhän mä yhdynkin) ja siihen, että plussapallo-orgasmini ovat historiaa. Olen saanut otettua kiinni koko tähänastisen elämäni orgasmit reilussa parissa vuodessa. En pystyisi edes laskemaan, miten monta kertaa olen Peikon kanssa lauennut, mutta tuhansia nyt kuitenkin. Ja laukean nykyäänkin. Välillä helposti, välillä orgasmi taas antaa odottaa itseään kauemmin. Mutta tulee lähes aina. Ja jos ei tule, niin en yleensä jaksa asiaa juurikaan surra.

Nykyiset orgasmini ovat suuria. Sellaisia hyökyaaltoja. Tai rantapalloja Peikon sanojen mukaan. Orgasmi alkaa varpaista, huuhtoo läpi koko kehon, kestää pitkään ja ennen kaikkea jättää kylläisen olon. Toisin kuin plussapallo-orgasmit, joita halusin aina vaan lisää. Poks, poks, poks. Saisinko lisää kiitos. Iso hyökyaalto-orgasmi jättää minulle kylläisen olon useammaksi päiväksi. Vaikka elämässäni on paljon seksiä ja leikkiä, niin olen iloinen siitä, että nykyään pystyn ajattelemaan jo muitakin asioita.

*****

Tällä viikolla leikimme Peikon kanssa pidemmän kaavan mukaan. Leikeissämme ei ole tällä hetkellä kovin jyrkkiä valta-asetelmia läsnä, ja se sopii molemmille hyvin. Toki suhteemme perusdynamiikka on aina olemassa, ja se riittää. Aloittelemme tätäkin leikkiä rennosti ja huumorilla. Peikko komentaa minua riisumaan vaatteet pois ja menemään mahalleni keskelle sänkyä. Uuden futonimme runkoon on porattu kiinni viisi d-lenkkiä, josta minut saa nätisti sänkyyn kiinni. Kaksi lenkkiä käsiä varten, kaksi jalkoja, ja yksi keskellä sänkyä jalkopäässä. Peikko käskee minua itse laittamaan käsi- ja jalkakahleet paikoilleen. Hän sitoo käteni tiukasti kiinni sängyn päihin ja laittaa tyynyn rintakehäni alle. Sen jälkeen hän sitoo jalkani yhteen nilkoista ja kiinnittää ne jämäkästi sängyn päässä olevaan lenkkiin. Kaivaa esiin floggerin ja bambun ja piiskaa minut perusteellisesti. Pohkeet, reidet, takapuoli, selkä. Emme ole pitkää aikaan leikkineet kivun kanssa, joten vaikka piiskaus on perusteellinen, on se myös maltillinen.

Piiskauksen jälkeen Peikko irrottaa minut ja käskee kääntyä selälleni. Peikko poistuu hetkeksi paikalta ja palaa takaisin paksu, musta nahkavyö mukanaan. Hän sitoo käteni uudestaan kiinni sängyn päätyyn. Pujottaa nahkavyön lantioni alta ja kiinnittää sen jämäkäsi lanteilleni. Seuraavaksi Peikko pujottaa köyden nahkavyön läpi selkäpuolelta ja vetää sen erittäin tiukaksi lukiten köyden sängyn päätyyn. Samalla hän lukitsee myös lantioni sänkyyn täysin liikkumattomaksi. Fiilistelin nahkavyötä pitkään. Sen paino ja jämäkkyys sekä tiukkuus tuntuvat äärettömän hyvältä. Miellyttävältä. Turvalta, joka ankkuroi minut paikalleni. Lopuksi Peikko sitoo jalkani puolittaiseen koukkuasentoon ja levittää minut täysin auki. Ilman mahdollisuutta liikkua mihinkään tai saada vedettyä jalkoja yhteen. Punastuttaa olla niin auki Peikon edessä.

Saan sisääni varsidildon ja klitorikselleni hyrrän. Koska olen pakotettu auki, joutuu Peikko muutamaan otteeseen säätelemään dildon kulmaa ja voimakkuutta. Varren päässä oleva dildo kun ei ole ihan pienimmästä päästä. Peikko työstää minua voimakkaasti ja määrätietoisesti. Tunnen, että orgasmi alkaa lähestyä ja kysyn lupaa tulla. Se kielletään minulta useaan otteeseen. Saan pidätettyä orgasmia vielä jonkun aikaa, mutta lopulta se tulee Peikon kiellosta huolimatta. Juuri kun alan laueta, vetää Peikko dildon pois sisältäni ja hyrrän irti klitorikseltasi. Tulen holtittomasti huutaen, ilman mitään fyysistä stimulaatiota. Myöhemmin käy ilmi, että Peikon tarkoitus oli pysäyttää orgasmi, mutta tällä kertaa hän oli sadasosasekunnin myöhässä. Kun orgasmi on jo lähtenyt tulemaan, ei sitä ainakaan minulla pysäytä mikään.

Nyt kun sä kulta tulit ilman lupaa, niin sä saat sitten tulla vielä vähän lisää. Peikko vie hyrrän suoraan klitorikseni päälle. Avaa minua ja painaa hyrrää lujasti iholleni. Yritän päästä karkuun ja kieltää, mutta turhaan. Nykyinen hyrrämme on niin voimakas, että sitä ei voi laittaa klitorikselleni suoraan, mutta nyt Peikko tekee sen. Muistan, että jossain kohtaa saan taas dildon sisääni ja laukean toisen kerran vaikka en haluaisijaksaisipystyisi.

Peikko irrottaa minut hellästi köysistä. Kietoo peittoon ja vetää kainaloonsa. Jossa tärisen ja tasaannun pitkään. Illalla kun on nukkumaanmenon aika, vajoan välittömästi syvään uneen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti