lauantai 6. joulukuuta 2014

RunkkausKIELTO!

Saamme välillä hauskaa, hyvin hämmentävää ja jopa imartelevaa palautetta. Antaa palautteen puhua puolestaan.
"Ajattelin, että tarvitsen nyt netistä jotain, joka vie ajatukseni pois tästä riettaasta nautinnosta ja päädyin blogiinne. Huh. Viikonlopun luin. Runkkasin. Luin. Analysoin. Luin. Olin liikuttunut, riemuissani ja niin, kateellinen. Hämmentävä tunne. Runkkasin..."
Tällä viikolla kyselin yhden alistuvan ystävänaisen kuulumisia facebookissa. Hän kertoi lukeneensa viimeisimmän päivityksen ja joutuneensa runkkaamaan sen tahtiin työmaalla, jotta sai paineensa purettua. Minulla ja tällä naisella on ollut oma kissa-hiiri leikkimme jo jonkin aikaa - hyvä se on huudella satojen kilometrien päästä. Niinpä sainkin ajatuksen. Täten kiellän, totinen pilke silmäkulmassa, että tämän blogin tahtiin tämä neitonen ei ilman lupaa runkkaa.

Mieleni tekisi haastaa pari muutakin henkilöä tämän kiellon alle, mutta jätän sen heidän oman päätöksensä alle. Jos haluat ilmoittautua, niin tiedät mihin ottaa yhteyttää ;-).

Koskeltelkaa itseänne.

3 kommenttia:

 1. Itsekin tunnustaudun tähän "runkkarit" ryhmään edellisen postauksen osalta. En silti koskaan, ikinä vapaaehtoisesti kieltäisi sitä nautintoa itseltäni ;)

  -mimmu

  VastaaPoista
 2. Mimmu - tervetuloa kerhoon!

  //blondi

  VastaaPoista
 3. Tässä yksi "runkkari" lisää. En kyllä suostu mihinkään kieltoihin. Esimerkiksi kirjoitus spermasta hiuksissa oli todella kiihoittava ;)

  VastaaPoista