perjantai 10. elokuuta 2012

Blondin tarkkaavaisuuden herpaantumisesta ja laskuopista

Alkuviikosta törmäsimme leikkiessämme tilanteeseen missä blondi kiimansa huipulla kysyi minulta lupaa laueta. Hän aloitti kysymyksensä ”saisink…” ja sitten jo tultiin. Hetken kiemurreltuaan nautinnossaan hän posket kuumottaen hoki ”anteeksi, anteeksi, anteeksi”. Leikin päätteeksi hän yritti epätoivoisesti ja huumorin keinoin uskotella minulle että jo se että hän oikeasti haluaa ja yrittää kysyä voisi hänen mielestään riittää tässä tilanteessa. Olin kyllä eri mieltä ja mainitsin että asiaan palataan myöhemmin.

Eilen oli harvinaislaatuista herkkua siltä osin että oma jälkikasvuni oli ”juhlimassa” koulun alkua ja asuntoni oli tyhjä. Niinpä olimme suunnitelleet leffailtaa lonkeron ja mansikkarahkan kera. Olin kyllä maininnut blondille että hän ottaisi mukaan pari köysinippua, käsikahleet ja hyrrän miksi magic wandia välillä kutsumme (just in case). Edelliseen päivitykseen viitaten melkein kaikki lelumme ovat muuttaneet blondin asuntoon ja järjestykseen.

Katselimme sohvalla olympialaisia ja silittelen blondiani. Pian käteni juoksi hieman alemmas eikä aikaakaan kun riisuin blondini ja kiusasin häntä sormillani. Eikä toista aikaakaan kun blondini oli unohtanut kaikki komeat 10-ottelijat ja hän pyysi lupaa laueta mitä hän ei saanut. Odottelin hetken ja annoin blondini mielen ja kehon tasaantua ja aloitin uudestaan samalla kaavalla. Hän puristi turhautuneena tyynyä lopetettuani leikin taas kesken.

Komensin hänet makuuhuoneeseen. Kaivoin esille itse askartelemani jalkojen levittimet jotka kiinnitin nahkakahleisiin hänen nilkkojensa ympäri. Kiepautin köyden kattokoukun ympäri ja vedin hänen levitetyt jalkansa 90 asteen kulmassa kohti kattoa. Kiinnitin hänen ranteisiinsa kahleet jotka vedin tiukasti kiinni samoihin lenkkeihin missä nilkat olivat kiinni. ihailin hetken ”taideteostani”, blondini värisi ja odotti kosketustani. Siirryin hitaasti hänen levitettynä olevien jalkojen väliin ja annoin huulteni välillä hipaista häntä ja jokaisella kosketuksellani blondini värähti ja huokaisi. Hetken kiusoiteltuani ajattelin päästää blondin paineista ensin kielen kanssa ja myöhemmin rajusti sormittaen ja wandilla leikkien. Pian hän pyysikin lupaa laueta ja annoin sen. Hetken päästä hän pyysi uusiksi ja komensin ”laske viiteen niin saat tulla”. Kuulin hänen vastaavan jotain mutta en saanut selvää. Hetken päästä sanoin komennon varmistukseksi uudestaan mutta sain vastaukseksi pienen muminan ja päänpuistatuksen. Lopetin leikin ja asetuin hänen päällensä ja otin hiuksista kiinni. ”Miksi et? Etkö kehtaa? ”, kysyin. Sain vastaukseksi heikon huokauksen ja sanan ”niinh”, ”en kehtaa”. Jatkoin, ”Onko niin että minä voin laskea viiteen mutta sinä et?” kysyin, sillä olimme leikkineet aikaisemmin muutaman kerran niin että minä olin laskenut viiteen jonka jälkeen hän oli saanut luvan. Sama herkkä ääni vastasi ”Jooh”. ”Auttaisiko jos tekisimme sen yhdessä? ”, kysyin ja yritin rohkaista. Sain saman herkän ja hieman nolostuneen vastauksen ”jooh”. Niinpä hetken kuluttua olimme samassa tilanteessa hänen kysyessään lupaa ja tällä kertaa sanoin rauhallisesti ”Sano yksi”. Hän pitkään rimpuili vastaan ja taisteli itsensä kanssa mutta sai sanotuksi hiljaisen sanan ”Yksi”. Näin teimme jokaisen numeron kohdalla ja saavuttuamme viiteen annoin hänelle luvan.

Leikin jatkuessa hetken kuluttua olimme taas samassa tilanteessa ja tällä kertaa menimme yhdessä kolmoseen asti jonka jälkeen kysyin mitkä ne loput numerot olivatkaan. Blondini selvästi hämmästyi, mutta halusi kovasti nautintonsa ja kiltisti vastasi loput numerot. Hetken päästä meillä oli jälleen edessä sama tilanne. Blondi kiemurrellen, selvästi hieman liian myöhään, kysyy nätisti lupaa ”Saisinko tulla?”. Pidän pienen tauon vastaukseeni, tarkoituksenani kuulla koko numerosarja häneltä, mutta ennen kuin saan suuni auki, hän tulee voimakkaasti ja seuraavat sanat jotka kuulen ovat ”anteeksi, anteeksi, anteeksi”. Leikkimme oli selvästi kesken, mutta alan irrottamaan köysiä ja kahleita. Blondini makaa polvet rintojaan kohti täristen. Myöhemmin hän kömpii kainalooni ja kysyy varovasti miksi lopetin? Kerron että naiseni keskittyminen on herpaantunut viime aikoina niin paljon että tarvitsemme selvästi lisäharjoitusta asian tiimoilta. Blondini kertoo kuinka asento oli ollut hänelle ihana ja että hän olisi voinut olla siinä vaikka koko yön ja että hänellä tekee aivan mahdottomasti mieli lisää. ”tosi tosi tosi paljon”, hänen omia sanojaan lainaten. Pysyn kovana ja kerron että voimme koettaa jotain samanmoista leikkiä seuraavan kerran vasta sitten kunhan olemme ensin vähän harjoitelleet blondin kärsivällisyyttä ja pidättämistä. Blondini on selvästi tuskastunut päätöksestäni ja yrittää vielä kertoa kuinka paljon hänellä tekee mieli, nukkumattikin oli kuulemma jo lähtenyt ja ja ja… Kerroin että nyt on tottelemattomien pikkutyttöjen nukkumaanmenoaika ja otin hänet kainalooni.

Blondini kuitenkin kävi niin kierroksilla ja kuumana ettei rauhoittumisesta saatikka nukkumisesta tullut mitään. Hän painautui minua vasten jättäen kostean jälkensä jalkaani vasten. Hän kiemurteli, suukotteli, suostutteli ja selitteli. Lopulta hänen sinnikkyyteensä palkittiin ja leikimme vielä hellästi hetken.

Aikaisemmin olin elänyt ulottuvuudessa, missä yöunet vievät suurimman kiiman mennessään. Blondin kanssa sekin on toisin. Aamulla hän oli vielä kovassa flowssa ja teki kaikkensa saadakseen haluamansa. ”mulla tekee tosi tosi tosi paljon mieli”oli meidän aamun avaukseni. Tällä kertaa pysyin tiukkana ja kerroin että oma mieleni pysyy hyvin iloisena kun mietin blondia kiimaisena työpäivässään. Hän oli yllättäen eri mieltä. Häneltä pääsi muutama piilopiikikäs kommentti (ei ollenkaan blondimaista), mutta hän myös kertoi että on vaikea tottua siihen ettei saa mitä haluaa. Tullessani wc:stä blondi oli siirtynyt sohvalla missä hän rutisti tiukasti isoa pehmoleluani rintojaan vasten ja kertoi että tältä saan ainakin huomiota ja nauroi päälle. Minä vastasin kirjoittavani blogipäivityksen illastamme. Hän vielä mainitse että kerro sitten samalla kuinka puutteessa peikko pitää blondiaan. Vastasin että lupaan kertoa että n. 8 orgasmia illassa pitää blondin puutteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti