torstai 2. elokuuta 2012

Kuinka monta kertaa sana ’kiltti’ voi mahtua yhteen lauseeseen? Osa 2 / 2.

Meillä ei ole ollut kertaakaan sovittua sessiota emmekä kyllä edes koko sessio-sanasta juuri pidä. Meillä leikki vaan lähtee liikkeelle jostain pienestä hetkestä jonka jälkeen tilanne vie ja kantaa. Joskus on tilanteeseen sopivaa hellempää leikkiä ja joskus taas rajumpaa. Joskus hellä leikki johtaa muutaman mutkan kautta kovaan piiskauksen ja joskus taas päinvastoin. Yksi Ds-parisuhteessa elämisen parhaita puolin onkin se ettei tarvitse kalenterista katsoa, koska piiska pitää ottaa esiin, vaan sen voi ottaa käyttöön kun siltä parhaiten tuntuu.

Leikkiminen on helppoa, kun Blondini on aina valmis tai heti lämmin ja vauhtiin päästyään hän ei jäähdy aivan hetkessä. Enemminkin tuntuu siltä että mitä pidempään leikimme ja mitä syvemmällä hän on tiloissaan, sitä enemmän hän haluaa lisää. Yleensä aina blondi tietää mitä hän haluaa tai enemminkin mikä olisi hänelle parasta missäkin tilanteessa. Hän on kuitenkin oppinut että asiat eivät etene hänen tahdillaan eikä aina edessä ole niitä hänelle kaikkein nautinnollisimpia hetkiä. Joskus jopa leikki saattaa loppua kesken ehkäpä jopa silloin kun hänen nautintonsa on kaikkein suurin. Mutta minkäs teet kun välillä saan aivan järkyttävät kiksit siitä kun turhautunut blondini hyppelee seinille mutta ei voi eikä halua purkaa oloaan minuun. Yleensä kuitenkaan en keskeytä leikkiä ihan vaan huvikseni vaan taustalta löytyy joku syy. Esimerkkinä vaikka luvaton blondin laukeaminen tai väärin kysytty lupa tms.

Niin kuin kaikissa toimivissa parisuhteissa molemmat osapuolet tietävät ja oppivat ne jutut joista toinen pitää. On sitten kyse jäätelölaadusta, tv-ohjelmista tai vaikka miten tyydyttää toinen suullaan. Itsekin olen oppinut näitä asioita blondistani seurustelumme aikana ja tarvitse myöntää että välillä olen käyttänyt näitä tietoja häikäilemättömästi hyväkseni. Mutta minkäs teet jos ennen töihin lähteä pieni silittely johtaa toiseen ja pian on leikki täydessä liekissä. Minkäs teet jos nautit siitä että ajan toisen hulluksi kiimasta ja annan hänen maistaa vaan pikkasen nautintoa, minkä jälkeen isällisesti taputtelen takapuolta ja sanon ”no niin, nyt on aika lähteä töihin…”. Minkäs teet kun nautin älyttömästi siitä kun toinen kiemurtelee edessäni ja katsoo silmiin ja aloittaa lauseensa ”kiltti, kiltti, kiltti, kiltti…”

Jaa mitä minä tein? Tietenkin lähdin viettämään lomapäivääni ja aamupäivän ajan sain levottomia viestejä työhuoneessaan seinille kiipeilevältä blondiltani. Ja minä niin nautin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti