torstai 28. maaliskuuta 2013

Blondi: Suutelen tyttöä


Ilta on jo pitkällä. Istumme tytön lattialla lähekkäin, jalkamme ovat kummalla tavalla kietoutuneet yhteen. Olemme kosketelleet toisiamme vaivihkaa pitkin iltaa. Tytön miesystävä istuu sohvalla tytön takana. Peikko puolestaan istuu minun takanani, lähes kiinni minussa. Katselen tyttöä silmiin. Hän näyttää suloiselta. Suudeltavalta.

Olen aina halunnut suudella naista. Jos minun pitäisi lokeroida itseni sukupuolisen suuntautumisen suhteen, määrittelisin itseni heterofleksiibeliksi. Ajatus naisen kanssa seurustelusta ei kiinnosta minua. Ajatus tavallisesta seksistä naisen kanssa ei kiinnosta minua kovinkaan paljon. Naisen vartalo on kaunis ja tuttu, joten voisin aivan hyvin harrastaa seksiä naisen kanssa, mutta mitään suurta intohimoa en siihen tunne.

Mutta kun mukaan lisätään pervokerroin, alkaa kiinnostusta kummasti löytyä. Jos näkisin unia, niin märkä uneni olisi päästä kahden miehen käytettäväksi, mutta ehkä leikki voisi toimia myös toisen naisen ja Peikon kanssa kolmisin? Tai toisen mies-naispariskunnan kanssa? Olemme Peikon kanssa puhuneet asiasta jonkin verran. Kumpikin on kiinnostunut asiasta, mutta toistaiseksi meille on riittänyt sen verran tutkittavaa toisissamme, että asia ei ole ollut ajankohtainen. Olemme samaa mieltä siitä, että sopivien ihmisten kanssa leikkiminen toisi suhteeseemme jotain lisää, eikä olisi kummaltakaan tai suhteeltamme pois.

Miten dynamiikka tuollaisissa tilanteissa toimisi? Minusta ei ole alistumaan naiselle eikä myöskään naisen alistaminen kiinnosta (kai?) – kuten ei miehenkään sen puolen. Kuka tilannetta veisi eteenpäin ja miten?

Katseemme tytön kanssa kohtaavat taas. Suutelemme. Ensin varovasti tunnustellen. Tytön huulet ovat lämpimät ja pehmeät ja tuntuvat kovin erilaisilta kuin kenenkään miehen huulet koskaan. Tunne on ehdottomasti miellyttävä. Koskettelemme varovasti toistemme ihoa. Kaulaa. Kasvoja. Niskaa. Tämä toistuu muutaman kerran ja suudelmat syvenevät. Seuraavaksi kun kumarrun suutelemaan tyttöä, Peikko nappaa hiuksistani kiinni. Näen hänen vievän toisen kätensä tytön paidan alle. Rinnalle. Nännille. Tunnen, miten Peikon ote hiuksistani tiukkenee ja alan vajota omaan tilaani. Tiedän Peikon tekevän tytölle jotain, koska tytön hengitys kiihtyy suussani ja hän vaikeroi. Tilanne kuitenkin laukeaa. Johonkin, en muista mihin, ja tunnelma normalisoituu.

Ennen kotiinlähtöä tytön miesystävä silittelee niskaani ja hiuksiani. Kun hänen kätensä vaeltelevat hiuksissani, odotan ja toivon, että hän ottaisi hiuksistani kovin kiinni. Vetäisi. Olen utelias ja haluan tietää, mitä tapahtuu, kun joku muu kuin Peikko tarttuu tukastani. Tai tapahtuuko ylipäätään mitään? Miten reagoin? Sen saa aika näyttää.

1 kommentti:

  1. Uuu...! Jollain muullakin on kevättä rinnassa. :D

    Kauniisti ja todesti kirjoitettu, nämä on kiinnostavia juttuja, joista me "vanhatkin" saamme vielä paljon uutta pohdittavaa ja ihmeteltävää. Vieläpä tämä on taitolaji, kuin trapetsilla on edettävä, huolellisin askelin.

    VastaaPoista